Heeft het coronavirus gevolgen voor jouw zorg? Neem deel aan de derde bevraging van het Vlaams Patiëntenplatform!

  • Gepubliceerd op 04/09/2020

Op 1 september startte naar jaarlijkse gewoonte het nieuwe schooljaar voor vele jongeren. Is deze opstart ondertussen ook het geval voor de zorg bij mensen met een chronische aandoening of wordt er nog veel zorg uitgesteld? Op deze vraag wil het VPP een antwoord bieden met deze bevraging.

Tijdens de kritieke fase van de coronacrisis werd alle niet-essentiële zorg uitgesteld. Deze fase lijkt voorlopig achter ons te liggen en de zorg werd geleidelijk aan terug opgestart. Ondertussen kregen we ook te maken met een kleinere tweede golf van besmettingen. We onderzoeken welke zorg wel en welke zorg nog niet opnieuw is opgestart voor mensen met een chronische aandoening. Wat zijn de gevolgen voor jouw gezondheid? Daarnaast willen we ook achterhalen hoe jij de heropgestarte zorg ervaart. Ben je voldoende geïnformeerd en voel je je veilig?

De bevraging duurt een 10-tal minuten en kan ingevuld worden tot en met zondag 13 september 2020.

Ben je mantelzorger of ouder van een kind met een chronische aandoening? Beantwoord dan alle vragen, ook de demografische vragen, vanuit het perspectief van de persoon of het kind met een chronische aandoening.

Deze bevraging is de derde bevraging die het Vlaams Patiëntenplatform tijdens de coronacrisis lanceert. Je hoeft de eerste twee bevragingen niet te hebben ingevuld om aan deze bevraging te kunnen deelnemen. 

https://nl.surveymonkey.com/r/uitgesteldezorgcorona3