Iemand die naar je luistert, maakt het verschil - 106 zoekt luistertalent

  • Gepubliceerd op 15/08/2019

Bij OPGanG weten we al langer: verbinding maken met mensen, je verhaal delen, iemand die naar je luistert, dat maakt echt het verschil. Met onze weer-op-gang kaart tonen we iedereen de weg naar lotgenoten en patiëntenverenigingen. Bij OPGanG zijn we er namelijk van  overtuigd dat lotgenotencontact van onschatbaar belang is in het herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Maar soms heb je nood om je verhaal kwijt te kunnen, net als er geen activiteiten van de vereniging gepland zijn, of als je geen lotgenoten of zelfs professionele hulpverleners kan bereiken. Tele-Onthaal is altijd bereikbaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Een luisterend oor dat je kan bereiken door naar 106 te bellen.

Omdat we zo overtuigd zijn dat gehoord worden helpt, dat iemand die naar je luistert belangrijk is, delen we graag de oproep van Tele-Onthaal. Zij zoeken vrijwilligers voor de telefoon- en chathulplijn. 

Misschien ben je al zover in je herstel dat je anderen kan helpen? Misschien ken jij een luistertalent? Klik dan even door en deel de oproep van Tele-Onthaal. Help hen luisteren.

Een pakkende quote van vrijwilliger Liv. Deel dit bericht en maak de wereld nog menselijk warmer! De opleidingen starten vanaf 12 oktober, afhankelijk van jouw provincie.

Zin in een engagement dat een verschil kan maken voor mensen? Luistertalent welkom bij de telefoon-en chathulplijn Tele-Onthaal! Meld je nu aan als kandidaat-vrijwilliger en neem deel aan één van onze basisopleidingen op 5 Vlaamse locaties in het oktober 2019. https://www.tele-onthaal.be/word-vrijwilliger